Jan-Willem en Klarinda

Wij zijn Jan-Willem (35) en Klarinda (33) Barth. Samen met onze drie kinderen Matthias (6), Jolinde en Livia (beiden 4) bereiden we ons voor om naar Malawi te gaan. We gaan daar de komende jaren samenwerken met de lokale christelijke organisatie Prison Fellowship Malawi. Vanuit het Evangelie van Jezus Christus gaan we ons inzetten voor (ex)gevangenen, slachtoffers van criminaliteit en hun families en gemeenschappen waartoe zij behoren. Het motto van Prison Fellowship Malawi is: “Where love and justice meet”.

De komende tijd vertellen we jullie graag meer over het verlangen dat God in ons hart gelegd heeft, wie we zijn en wat we gaan doen in Malawi. Maar hier hebben jullie alvast een ‘gezicht’ bij ons!

Gert en Rieneke

Wij zijn Gert en Rieneke van de Pol. We zijn geboren in resp. 1959 en 1960. We trouwden op 14 oktober 1983. Ons gezin telt vijf dochters, vijf schoonzoons en negen kleinkinderen.

Gert is predikant en Rieneke verpleegkundige. Vanaf onze trouwdag woonden we in Kampen, daarna werd Gert predikant in Nigtevecht (1989), Zierikzee (1995), Rijnsburg (2002), Rotterdam-Lombardijen (2008), Malawi (2017) en Uitwijk-Waardhuizen (2022).

Het werk dat we van 2017 tot 2022 in Malawi deden was gericht op Bijbelstudie en gezondheidszorg. Ook na 2022 blijft onze verbondenheid met Malawi en de mensen daar. Daarbij houden we dezelfde focus, al zal het er allemaal anders uitzien dan voorheen. Op deze website houden we u graag op de hoogte hoe dat er uit zal zien.