Afgelopen week kwam de Care4Malawi Maandkalender van de drukpers. Die verspreiden we dezer dagen onder gemeenten en mensen die ons en onze uitzending naar Malawi de afgelopen jaren hebben ondersteund. Uit de enorme verzameling foto’s die we hebben gemaakt, hebben we de mooiste portretten van Malawiërs uitgezocht. Bij elke maand staat zo’n foto.

Aanvankelijk waren we van plan na terugkomst in Nederland nog een laatste nieuwsbrief te schrijven. Maar zo’n kalender leek ons een veel leuker idee. Op de bladzijden 2 en 3 blikken we kort terug en vooruit. Zo is de kalender ook nog een beetje een laatste nieuwsbrief. En wat is er mooier dan dat mensen elke maand een prachtig mens uit Malawi zien?

Vlak voor kerst startten we de 20-jaar oude Opel Agila die we huren om exemplaren van de kalender te bezorgen, vooral in gemeenten waar Gert predikant is geweest: Nigtevecht, Zierikzee, Rijnsburg en de Johanneskerk in Rotterdam-Lombardijen. Andere gemeenten ontvangen exemplaren per post. In verschillende kerken uit onze achterban liggen de komende tijd dus exemplaren van de kalenders gereed om meegenomen te worden door ieder die er belangstelling voor heeft.

Een deel van de kalenders gaat deze week per post de deur uit naar mensen die de afgelopen jaren onze uitzending en ons werk steunden.

Wilt u ook zo’n mooie kalender, maar hebt u hem nog niet? Stuur even een berichtje met uw naam en adres naar et@pner4znynjv.ay (of doe dat via de Contact pagina op deze website) en we sturen hem u graag toe. Zolang de voorraad strekt!

De maandkalender 2023 gaat vergezeld van onze Eindejaarsbrief 2022.