Van januari 2017 tot september 2022 hebben Rieneke en Gert van de Pol in Malawi gewoond en gewerkt. Ze keerden terug naar Nederland, maar met Care4Malawi gaan ze door. In april 2023 werd de gelijknamige stichting opgericht, die in Malawi gaat samenwerken met Prison Fellowship Malawi. We staan te popelen om daar meer over te vertellen, maar daarvoor moet u nog even geduld hebben…

Gert en Rieneke gaan de komende jaren bij leven en welzijn jaarlijks voor een periode van zes tot acht weken terug naar ‘het warme hart van Afrika’, zoals Malawi wel genoemd wordt. Net als in het verleden zullen zij zich daar vooral inzetten voor bijbelstudie en gezondheidszorg. Zij doen dat naast hun werk in Nederland en dus onbezoldigd. In april/mei 2023 zijn ze zes weken in Malawi om ter plaatse plannen te maken voor de komende jaren.

Alle ontwikkelingen rond de stichting Care4Malawi en haar werk kunt u straks vinden op deze website. Ook via Facebook en Instagram houden we iedereen die belangstelling heeft graag op de hoogte.
Via de Contactpagina op deze website kunt u zich inschrijven voor de Care4Malawi nieuwsbrief.